Top

XBMC speler kopen

Wil je een XBMC speler kopen? Dan ben je bij Filmspeler.nl aan het goede adres. Je kunt bij ons de beste XBMC speler kopen die er beschikbaar zijn. Met onze XBMC spelers kun je kosteloos en in de beste kwaliteit en in de hoogste resolutie naar je favoriete films, series en sportwedstrijden kijken.

XBMC speler kopen van Filmspeler.nl

Onze spelers zijn voorzien van XBMC en vooraf volledig voor je geïnstalleerd zodat je direct aan de slag kunt. In slechts enkele minuten kun je genieten van alle mogelijkheden die de XBMC speler biedt. Ook krijg je 2 jaar garantie op onze XBMC spelers, maar ook na 2 jaar zullen wij je altijd blijven ondersteunen bij mogelijke problemen met de XBMC speler. Waarom langer wachten als je nu direct een XBMC speler kunt kopen bij Filmspeler .nl? Ontdek de voordelen van een XBMC speler kopen:

  • Plug & Play
  • Eenmalige aanschaf
  • Uitstekende service en 2 jaar garantie
  • Gratis je favoriete films, series en sportwedstrijden
  • De nr. 1 op het gebied van en installeren

Met een XBMC speler van Filmspeler.nl haal je het beste mediacenter in huis. Compatible met elk videoformaat, gratis automatische updates, airplay en te bedienen met je smartphone of tablet.


Direct een XBMC speler kopen?

Ben je overtuigd? Bestel dan direct één van onze XBMC spelers. Vandaag besteld is morgen al in huis. Bij een bestelling boven de €100,- betaal je zelfs geen verzendkosten. Voor vragen en informatie kun je bellen met 036 8419467 of via het contactformulier.


unieke code
Nieuw

unieke code

€ 19,95
X9 software
Nieuw 60% Korting

X9 software

€ 99,95 € 39,95