Top

XBMC player kopen

Wil je een XBMC player kopen? Dan ben je bij Filmspeler.nl aan het juiste adres. Je kunt bij ons de beste XBMC players kopen die er beschikbaar zijn. Met onze XBMC players kun je kosteloos en in de beste kwaliteit en in de hoogste resolutie naar je favoriete films, series en sportwedstrijden kijken.

XBMC player kopen bij Filmspeler.nl

Onze players zijn voorzien van XBMC en vooraf volledig voor je geïnstalleerd zodat je direct aan de slag kunt. In slechts enkele minuten kun je genieten van alle mogelijkheden die de XBMC player biedt. Ook krijg je 2 jaar garantie op onze XBMC player, maar ook na 2 jaar zullen wij je altijd blijven ondersteunen bij mogelijke problemen met de XBMC player. Waarom wacht je nog als je direct een XBMC player kunt kopen bij Filmspeler .nl? Ontdek de voordelen van een XBMC player kopen:

  • Plug & Play
  • Eenmalige aanschaf
  • Gratis je favoriete films, series en sportwedstrijden
  • De nr. 1 op het gebied van XBMC programmeren en installeren
  • Uitstekende service en 2 jaar garantie

Met een XBMC player van Filmspeler.nl haal je de hoogste kwaliteit mediaplayer in huis. Compatible met elk videoformaat, gratis automatische updates, airplay en te bedienen met je smartphone of tablet.Direct een XBMC player kopen?

Ben je overtuigd? Bestel dan direct één van onze XBMC players. Vandaag besteld is morgen al in huis. Bij een bestelling boven de €100,- betaal je zelfs geen verzendkosten. Voor vragen en informatie kun je bellen met 036 8419467 of via het contactformulier.


unieke code
Nieuw

unieke code

€ 19,95
X9 software
Nieuw 60% Korting

X9 software

€ 99,95 € 39,95