Top

Xbmc mediaplayer kopen

Wil je een XBMC mediaplayer kopen? Dan ben je bij Filmspeler.nl aan het juiste adres. Je kunt bij ons de beste XBMC mediaplayers kopen die er beschikbaar zijn. Met onze filmspelers kun je volledig gratis en in de hoogste kwaliteit naar je favoriete films, series en sportwedstrijden kijken.

XBMC mediaplayer kopen van Filmspeler.nl

Onze mediaplayers zijn voorzien van XBMC en volledig geïnstalleerd zodat je direct aan de slag kunt gaan. Binnen een paar minuten kun je genieten van alle mogelijkheden die het mediacenter biedt. Daarbij ontvang je 2 jaar garantie op onze producten, maar ook na 2 jaar zullen wij je altijd ondersteunen bij mogelijke problemen met de XBMC mediaplayer. Waarom langer wachten als je nu direct een XBMC media player kunt kopen bij Filmspeler online? De voordelen van een XBMC mediaplayer kopen:

  • Plug & Play
  • Eenmalige aanschaf
  • Gratis je favoriete films, series en sportwedstrijden
  • Uitstekende service en 2 jaar garantie
  • De nr. 1 op het gebied van XBMC programmeren en installeren

Met een XBMC mediaplayer van Filmspeler.nl haal je het beste mediacenter in huis. Compatible met elk videoformaat, gratis automatische updates, airplay en te bedienen met je smartphone of tablet.Direct een XBMC mediaplayer kopen?

Ben je overtuigd? Bestel dan direct één van onze XBMC mediaplayers. Vandaag besteld is morgen al in huis. Bij een bestelling boven de €100,- betaal je zelfs geen verzendkosten. Voor vragen en informatie kun je bellen met 036 8419467 of via het contactformulier.


unieke code
Nieuw

unieke code

€ 19,95
X9 software
Nieuw 60% Korting

X9 software

€ 99,95 € 39,95