Top

Xbmc media player

Dan ben je bij Filmspeler.nl aan het juiste adres. Je kunt bij ons terecht voor de beste Xbmc mediaplayers. Met onze kun je gratis in de hoogste kwaliteit je favoriete films, series en sportwedstrijden kijken.

De XBMC media player van Filmspeler.nl

Onze mediaplayers zijn voorzien van XBMC en volledig geïnstalleerd en simpel aan te sluiten. Binnen enkele minuten kun je genieten van alle mogelijkheden die het mediacenter biedt. Standaard ontvangt u 2 jaar garantie op onze producten, maar ook na 2 jaar zullen wij u direct ondersteunen bij eventuele problemen met de XBMC media player. Waarom langer wachten als je nu direct een XBMC media player kunt kopen bij Filmspeler online? De voordelen van een XBMC media player:

  • Plug & Play
  • Eenmalige aanschaf
  • Gratis je favoriete films, series en sportwedstrijden
  • Uitstekende service en 2 jaar garantie
  • De nr. 1 op het gebied van en installeren

Met een media player van Filmspeler.nl haal je het ultieme mediacenter in huis. Compatible met elk videoformaat, gratis automatische updates, airplay en te bedienen met je smartphone of tablet.Direct een XBMC media player kopen?

Ben je overtuigd? Bestel dan direct één van onze media players. Vandaag besteld is morgen in huis en bij een aanschafwaarde vanaf €100,- betaal je geen verzendkosten. Voor vragen en informatie kun je bellen met 368419467 of via het contactformulier.


unieke code
Nieuw

unieke code

€ 19,95
X9 software
Nieuw 60% Korting

X9 software

€ 99,95 € 39,95