Top

XBMC Kodi Mediaplayer

Filmspeler.nl biedt u hét product van 2015: de XBMC kodi. Dit apparaat maakt het mogelijk om kosteloos uw favoriete films, series en sportwedstrijden te kijken op elk gewenst moment van de dag. Bovendien kan de mediaspeler op alle televisiesoorten worden aangesloten. Met een kodi media center van Filmspeler.nl haalt u gegarandeerd het beste mediacenter in huis!

Functionaliteiten van XBMC kodi

Een kodi media center leent zich perfect voor het aansluiten van de volgende functionaliteiten:

  • NAS
  • Harde schijf
  • USB
  • SD
  • AirPlay

Bovendien leveren wij bij de Mediaplayer X9 ook een adapter, HDMI kabel, AV kabel, afstandsbediening en een Nederlandse handleiding. Daarmee zorgt Filmspeler.nl ervoor dat u een compleet systeem van ons ontvangt voor het bekijken van uw favoriete content in full HD, op elk gewenst moment van de dag!

XBMC kodi van Filmspeler.nl

Heeft u behoefte aan gedegen advies over kodi apparatuur? Wij zijn expert op het gebied van het programmeren en installeren van deze apparatuur en beantwoorden dan ook graag al uw vragen. Wanneer u bij ons een XBMC kodi bestelt krijgt u een volledig ingericht apparaat, inclusief upgrade systeem, dat gebruiksklaar en getest is. Vandaag besteld is bovendien morgen al in huis! Daarnaast profiteert u bij een bestelling boven de €100,00 van gratis verzendkosten.


XBMC kodi bestellen

Schroom niet om direct uw bestelling te plaatsen. Dan heeft u uw XBMC kodi morgen al in huis! Bovendien kunt u met al uw vragen bij ons terecht. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 036 8419467. Filmspeler.nl helpt u graag verder!


unieke code
Nieuw

unieke code

€ 19,95
X9 software
Nieuw 60% Korting

X9 software

€ 99,95 € 39,95