Top

streamen

 

Met de DiTV Box worden videos gestreamed vanaf het internet. Dit is vergelijkbaar met de werking van YouTube. Er worden geen video's op de harde schijf van de Box gedownload en je kunt direct alles bekijken!

Wat is het verschil tussen de Mediaplayer X9 Box en andere, vergelijkbare mediaspelers?

De Mediaplayer X9 is direct gebruiksklaar en voorzien van ons geheel eigen besturingsysteem; het gemak en het uiterlijk van onze software vind u bij de rest zeer zeker niet! Alle andere verkrijgbare mediaspelers zijn standaardoplossingen waar u zelf nog een hoop werk aan zult hebben voordat u iets kunt bekijken.

Werkt de Box ook in het buitenland?

De Box werkt overal waar internet beschikbaar is. Sommige uitzending-gemist programma’s van Nederlandse TV zender werken alleen in Nederland; maar alle overige (Amerikaanse) films & series werken overal ter wereld.

Welke live kanalen kan ik ontvangen?

De kern van de Mediaplayer X9 is het on demand kijken van films en series. Het live aanbod is meer een leuke extra functie dan een volledige feature. De enige Nederlandse Live kanalen zijn Nederland 1,2,3 en alle publieke themakanalen best24, cultara24, Journaal 24 etc. Wat betreft buitenlandse (Engelse, Duitse, Arabische) kanalen zijn er vele duizenden beschikbaar. Deze kunnen echter elke dag wisselen. Live sport is ook te zien.

Is mijn internet snel genoeg?

Een 20Mbit verbinding (een basis internet-aansluiting van elke grote provider) is al genoeg om HD-films direct zonder problemen te kunnen bekijken. Je kunt dit testen via www.speedtest.net

Hoeveel data verbruikt De Mediaplayer X9?

Je hoeft niet bang te zijn dat de Mediaplayer X9 je hele datalimiet opsnoept. Een film verbruikt gemiddeld 2,5GB en een TV-serie 500MB. Ook in België of op vakantie kun je dus ongestoord genieten van de allerbeste films & series.

Films, series & sport.
De allerbeste films, series & live sport, natuurlijk bij Filmspeler.nl
Geen maandelijkse kosten
 

@unieke code
Nieuw

unieke code

€ 19,95
X9 software
Nieuw 60% Korting

X9 software

€ 99,95 € 39,95