Top

popcorn time

popcorn time speler


Dan ben je bij Filmspeler.nl aan het juiste adres. Je kunt bij ons terecht voor de beste popcorn s mediaplayers. Met onze filmspelers kun je gratis in de hoogste kwaliteit je favoriete films, series en sportwedstrijden kijken.

De popcorn media player van Filmspeler.nl

Onze mediaplayers zijn voorzien van popcorn time en volledig geïnstalleerd en simpel aan te sluiten. Binnen enkele minuten kun je genieten van alle mogelijkheden die het mediacenter biedt. Standaard ontvangt u 2 jaar garantie op onze producten, maar ook na 2 jaar zullen wij u direct ondersteunen bij eventuele problemen met de XBMC media player. Waarom langer wachten als je nu direct een popcorn time media player kunt kopen bij Filmspeler online? De voordelen van een popcorn media player:
  • Plug & Play
  • Eenmalige aanschaf
  • Gratis je favoriete films, series en sportwedstrijden
  • Uitstekende service en 2 jaar garantie
  • De nr. 1 op het gebied van XBMC programmeren en installeren
  • Popcorn time compitable
Met een media player van Filmspeler.nl haal je het ultieme mediacenter in huis. Compatible met elk videoformaat, gratis automatische updates, airplay en te bedienen met je smartphone of tablet.
 
 

Direct een Popcorn media player kopen?

Ben je overtuigd? Bestel dan direct één van onze media players. Vandaag besteld is morgen in huis en bij een aanschafwaarde vanaf €100,- betaal je geen verzendkosten. Voor vragen en informatie kun je bellen met 0368419467of via het contactformulier.