Top

Mediaspeler

Mediaspeler


Dan ben je bij Filmspeler.nl aan het juiste adres. Je kunt bij ons terecht voor de beste Xbmc mediaspelers. Met onze filmspelers kun je gratis in de hoogste kwaliteit je favoriete films, series en sportwedstrijden kijken.

Mediaspeler van Filmspeler.nl

Onze mediaspelers zijn voorzien van XBMC en volledig geïnstalleerd en simpel aan te sluiten. Binnen enkele minuten kun je genieten van alle mogelijkheden die het mediacenter biedt. Standaard ontvangt u 2 jaar garantie op onze producten, maar ook na 2 jaar zullen wij u direct ondersteunen bij eventuele problemen met de XBMC media speler. Waarom langer wachten als je nu direct een XBMC media speler kunt kopen bij Filmspeler online? De voordelen van een XBMC media speler:
  • Plug & Play
  • Eenmalige aanschaf
  • Gratis je favoriete films, series en sportwedstrijden
  • Uitstekende service en 2 jaar garantie
  • De nr. 1 op het gebied van XBMC programmeren en installeren
Met een media speler van Filmspeler.nl haal je het ultieme mediacenter in huis. Compatible met elk videoformaat, gratis automatische updates, airplay en te bedienen met je smartphone of tablet.
 
 
 

Direct een mediaspeler aanschaffen?

Ben je overtuigd? Bestel dan direct één van onze media spelers. Vandaag besteld is morgen in huis en bij een aanschafwaarde vanaf €100,- betaal je geen verzendkosten. Voor vragen en informatie kun je bellen met 0368419467 of via het contactformulier.
unieke code
Nieuw

unieke code

€ 19,95
X9 software
Nieuw 60% Korting

X9 software

€ 99,95 € 39,95