Top

Kodi XBMC speler

De Mediaplayer X9 is hét product van 2015. Als u op zoek bent naar een geschikte mediaspeler voor uw televisie, doet u er gegarandeerd goed aan om dit product te bestellen bij Filmspeler.nl. De kodi XBMC maakt van uw standaard TV of beeldbuis binnen enkele ogenblikken een complete multimedia TV! Ontdek de vele voordelen van deze mediaplayer en plaats direct uw bestelling.

De mogelijkheden van een kodi XBMC

De Kodi XBMC, ofwel de Mediaplayer X9, is op alle soorten TV’s aan te sluiten. De volgende benodigdheden worden meegeleverd zodat u een compleet systeem van ons ontvangt en de optimale capaciteit uit de veelzijdige mediaspeler kunt halen:

  • Adapter
  • HDMI kabel
  • AV kabel
  • Afstandsbediening
  • Nederlandse handleiding

Daarnaast kunt u een NAS, harde schijf, USB stick, SD kaart en AirPlay op de mediaspeler aansluiten.

Waarom kodi XBMC?

Met het aanschaffen van een kodi XBMC speler haalt u een interactieve televisie in huis. Bovendien is de kodi XBMC zeer gebruiksvriendelijk en voorzien van een strak design, wat ervoor zorgt dat de mediaspeler niet misstaat in uw woonkamer. In plaats van maandelijkse kosten betaalt u bij Filmspeler.nl alleen aanschafkosten. Daarnaast profiteert u bij Filmspeler.nl van een uitstekende service en 2 jaar garantie op het aangeschafte product.

Bestel uw kodi XBMC!

Plaatst u vandaag nog uw bestelling, dan heeft u uw kodi XBMC morgen al in huis! Bij een bestelling boven de €100,00 rekenen wij bovendien geen verzendkosten. Ook kunt u met al uw vragen bij ons terecht. Vul het contactformulier in of bel naar 036 8419467 voor meer informatie. Schroom niet om contact met ons op te nemen!


unieke code
Nieuw

unieke code

€ 19,95
X9 software
Nieuw 60% Korting

X9 software

€ 99,95 € 39,95