Top

Kodi mediacenter

Filmspeler.nl biedt u hét product van 2015: de Mediaplayer X9. Met dit apparaat bekijkt u kosteloos uw favoriete films, series en sportwedstrijden op elk gewenst moment van de dag. Bovendien kan de mediaplayer op alle televisiesoorten worden aangesloten. Haal het beste kodi mediacenter direct in huis en plaats uw bestelling bij Filmspeler.nl!

Kodi mediacenter van Filmspeler.nl

De experts van Filmspeler.nl beantwoorden graag al uw vragen op het gebied van kodi media players en voorzien u altijd van het juiste advies. Zij zijn namelijk stuk voor stuk ervaren met het programmeren en installeren van kodi apparatuur. Bestel een Mediaplayer X9 bij ons en ontvang een volledig ingericht apparaat, inclusief upgrade systeem, dat volledig gebruiksklaar en getest is. Plaatst u vandaag uw bestelling? Dan ontvangt u die morgen al in huis. Daarnaast profiteert u bij een bestelling boven de €100,00 van gratis verzendkosten!

Functionaliteiten van kodi mediacenter

Een kodi media center leent zich perfect voor het aansluiten van functionaliteiten als NAS, harde schijf, USB stick, SD kaart en AirPlay. Bovendien wordt de Mediaplayer X9 geleverd met een adapter, HDMI kabel, AV kabel, afstandsbediening en een Nederlandse handleiding. Kortom, bij Filmspeler.nl ontvangt u een compleet systeem voor het bekijken van uw favoriete content in full HD, op elk gewenst moment van de dag!


Kodi mediacenter bestellen

Schroom niet om direct uw bestelling te plaatsen, dan heeft u uw kodi mediacenter morgen al in huis! Heeft u vragen? Ook dan kunt u bij ons terecht. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 036 8419467.


unieke code
Nieuw

unieke code

€ 19,95
X9 software
Nieuw 60% Korting

X9 software

€ 99,95 € 39,95