Top

Kodi media centre

Hét product van 2015 is de Mediaplayer X9, ook wel de kodi media player genoemd. Filmspeler.nl biedt u dit apparaat dat op alle televisiesoorten kan worden aangesloten en rekent bovendien bij bestellingen boven de €100,00 geen verzendkosten! Geniet van de vele voordelen die een kodi media centre u biedt en plaats direct uw bestelling op Filmspeler.nl.

Functionaliteiten van kodi media centre

Een kodi media centre leent zich perfect voor het aansluiten van functionaliteiten als NAS, harde schijf, USB stick, SD kaart en AirPlay. Bovendien wordt de Mediaplayer X9 geleverd met de volgende producten:

  • Adapter
  • HDMI kabel
  • AV kabel
  • Afstandsbediening
  • Nederlandse handleiding

Kortom, bij Filmspeler.nl ontvangt u een compleet systeem voor het bekijken van uw favoriete content in full HD, op elk gewenst moment van de dag!


Waarom een kodi media centre van Filmspeler.nl?

Heeft u vragen over kodi apparatuur? De experts van Filmspeler.nl zijn stuk voor stuk ervaren met het programmeren en installeren van deze apparatuur en beantwoorden dan ook graag al uw vragen. Ook voor eerlijk en betrouwbaar advies bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer u bij ons een Mediaplayer X9 bestelt krijgt u bovendien een volledig ingericht apparaat dat gebruiksklaar en getest is, inclusief upgrade systeem.

Kodi media centre bestellen

Plaatst u vandaag uw bestelling? Dan ontvangt u die morgen al in huis. Daarnaast profiteert u bij een bestelling boven de €100,00 van gratis verzendkosten. Aarzel niet en bestel direct uw kodi media centre! Ook kunt u met al uw vragen bij ons terecht. Neem contact met ons op door te bellen naar 036 8419467 of vul het contactformulier in.


unieke code
Nieuw

unieke code

€ 19,95
X9 software
Nieuw 60% Korting

X9 software

€ 99,95 € 39,95