Top

Kodi media center

Filmspeler.nl biedt u hét product van 2015: de Mediaplayer X9. Dit apparaat kan op alle televisiesoorten worden aangesloten en maakt het mogelijk om kosteloos uw favoriete films, series en sportwedstrijden te kijken. Met een kodi media center van Filmspeler.nl haalt u gegarandeerd het beste mediacenter in huis!

Kodi media center van Filmspeler.nl

De experts van Filmspeler.nl zijn stuk voor stuk ervaren met het programmeren en installeren van kodi apparatuur. Wij beantwoorden graag al uw vragen op het gebied van kodi media players en voorzien u altijd van het juiste advies. Wanneer u bij ons een Mediaplayer X9 bestelt krijgt u een volledig ingericht apparaat dat gebruiksklaar en getest is, inclusief upgrade systeem. Plaatst u vandaag uw bestelling? Dan ontvangt u die morgen al in huis. Daarnaast profiteert u bij een bestelling boven de €100,00 van gratis verzendkosten!

Functionaliteiten van kodi media center

Een kodi media center leent zich perfect voor het aansluiten van de volgende functionaliteiten:

  • NAS
  • Harde schijf
  • USB
  • SD
  • AirPlay

Bovendien wordt de Mediaplayer X9 geleverd met een adapter, HDMI kabel, AV kabel, afstandsbediening en een Nederlandse handleiding. Kortom, bij Filmspeler.nl ontvangt u een compleet systeem voor het bekijken van uw favoriete content in full HD, op elk gewenst moment van de dag!

 

Kodi media center bestellen

Aarzel niet en plaats direct uw bestelling, dan heeft u uw kodi media center morgen al in huis! Ook als u vragen heeft kunt u bij ons terecht. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 036 8419467.


unieke code
Nieuw

unieke code

€ 19,95
X9 software
Nieuw 60% Korting

X9 software

€ 99,95 € 39,95