Top

Kodi media box

De Mediaplayer X9 is hét product van 2015. Dit apparaat kan op alle televisiesoorten worden aangesloten en maakt het mogelijk om kosteloos uw favoriete films, series en sportwedstrijden te kijken. Uiteraard is deze mediaspeler te koop bij Filmspeler.nl! Bestel direct uw kodi media box en wees verzekerd van een unieke televisiebeleving, 2 jaar garantie en uitstekende service.

Functionaliteiten van kodi media box

Een kodi media box leent zich perfect voor het aansluiten van de volgende functionaliteiten:

  • NAS
  • Harde schijf
  • USB
  • SD
  • AirPlay

Bovendien wordt de Mediaplayer X9 geleverd met een adapter, HDMI kabel, AV kabel, afstandsbediening en een Nederlandse handleiding. Kortom, bij Filmspeler.nl ontvangt u een compleet systeem voor het bekijken van uw favoriete content in full HD, op elk gewenst moment van de dag!

Kodi media box van Filmspeler.nl

Vanwege vele redenen is het verstandig om uw kodi media box te bestellen op Filmspeler.nl. Onze experts zijn stuk voor stuk ervaren met het programmeren en installeren van kodi apparatuur. Met al uw vragen op het gebied van kodi media players kunt u dan ook bij ons terecht. Wanneer u bij ons een Mediaplayer X9 bestelt krijgt u een volledig ingericht apparaat dat gebruiksklaar en getest is, inclusief upgrade systeem. Plaatst u vandaag uw bestelling? Dan ontvangt u die morgen al in huis. Bovendien profiteert u bij een bestelling boven de €100,00 van gratis verzendkosten!

Kodi media box bestellen

Wilt u uw kodi media box morgen al in huis hebben? Schroom dan niet en plaats direct uw bestelling! Ook met al uw vragen kunt u bij ons terecht. Wij voorzien u graag van het juiste advies. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 036 8419467.


unieke code
Nieuw

unieke code

€ 19,95
X9 software
Nieuw 60% Korting

X9 software

€ 99,95 € 39,95