Top

Kodi kopen

Bij Filmspeler.nl bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een geschikte mediaspeler voor uw televisie. De Mediaplayer X9 is één van de talloze mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Maak van uw standaard TV of beeldbuis binnen enkele ogenblikken een complete multimedia TV met deze krachtige full HD-player! Ontdek de vele voordelen van een kodi media player en plaats direct uw bestelling. Een kodi kopen was nog nooit zo makkelijk als via Filmspeler.nl!

De voordelen van een kodi kopen

De kodi media player, ofwel de Mediaplayer X9, is hét product van 2015. Over welk televisietype u ook beschikt, de mediaspeler kan op alle soorten TV’s worden aangesloten. Alle benodigdheden worden meegeleverd zodat u een compleet systeem van ons ontvangt. Een kodi media player is daarnaast een zeer gebruiksvriendelijke interactieve televisie met een strak design. U betaalt alleen aanschafkosten, wat betekent dat u niet aan maandelijkse kosten vast zit. Tot slot bieden wij u een uitstekende service én 2 jaar garantie!

Zeer veel mogelijkheden

De kodi media player biedt u oneindig veel mogelijkheden, doordat u het apparaat op alle soorten TV’s kunt aansluiten. Bovendien wordt de X9 geleverd met een adapter, HDMI kabel, AV kabel, afstandsbediening en een Nederlandse handleiding, waardoor u de optimale capaciteit uit de veelzijdige mediaspeler kunt halen. Daarnaast kunt u een NAS, harde schijf, USB stick, SD kaart en AirPlay op de mediaspeler aansluiten.

Koop direct uw kodi media player!

Plaatst u vandaag nog uw bestelling? Dan ontvangt u uw kodi media player morgen al in huis! Bovendien rekenen wij bij een bestelling boven de €100,00 geen verzendkosten. Heeft u vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via 036 8419467 of vul het contactformulier in. Koop uw kodi media player via Filmspeler.nl!


unieke code
Nieuw

unieke code

€ 19,95
X9 software
Nieuw 60% Korting

X9 software

€ 99,95 € 39,95