Top

klacht-retourneren

Naar aanleiding van de verbeterde Europese Consumentenregels van 13 juni jl. heeft ook Filmspeler. haar regels en procedures omtrent het recht van retour aangepast.

Als uw Mediaspeler om een niet aan u verwijtbare reden niet functioneert, ontvangt u natuurlijk geheel kosteloos een nieuwe Mediaspeler

Ook onze procedures op het gebied van terugbetalingen zijn verbeterd, vanaf nu krijgt u binnen slechts 14 dagen na ontvangst van uw retourzending uw geld terug.

Na aanschaf van de Mediaspeler heeft u een wettelijke bedenktijd van 14 dagen over uw aankopen.

Filmspeler behandelt dus uitsluitend een retourzending die binnen 14 dagen na ontvangst via de juiste procedures aan ons wordt aangeleverd.

De Mediaspeler software kan makkelijk worden gekopieerd zonder dat dit kopiëren de staat van het product beïnvloedt. Om illegaal kopiëren te voorkomen vervalt de retourrecht zodra de verzegeling verbroken is, dit is conform consumentenwetgeving zie voorwaarden 10.11.
Stuurt u de Filmspeler zonder deze te hebben gebruikt kunt u verpakking via de juiste procedures binnen de termijn van 14 dagen na aanschaf naar ons terug sturen dan ontvangt u het volledige aankoopbedrag inclusief de verzendkosten terug.

Aan:
Filmspeler
Omroepweg 11
1324KT Almere

info@filmspeler.nl
Van:
@
Retouren:
Ik deel hierbij mede dat ik onze overeenkomst herroep betreffende de volgende producten/diensten:
Feedback:
Help onze diensten te verbeteren door een reden te geven, dit is niet verplicht.