Top

Iptv 3 maanden

  • Iptv 3 maanden
  • Iptv 3 maanden
49,00


Altijd en overal tv kijken via internet. Sport, series en films. Wat je maar wilt en waar je maar wilt. In HD kwaliteit. Dat is IPTV bij Filmspeler!

 

Heb jij dat ook? Je wilt op je laptop televisie kijken, maar je kan alleen een paar Nederlandse zenders kijken. Maar voor die belangrijke sportwedstrijd moet je weer extra veel geld betalen.

 

Of je bent in Spanje op vakantie. Je hebt internet, maar voor die mooie serie op HBO moet je weer extra betalen.

 

Ook zo genoeg van het sport zoeken op XBMC/Kodi? Dan wel, dan niet, dan hier, dan daar! IPTV is beschikbaar 24/7 en heeft de Premium zenders met gegarandeerd beeld!  

 

Herken je dit: Je hebt een dure tv provider, maar je kan maar een beperkt aantal zenders bekijken. Voor net die ene zender die jij wilt, moet je weer een extra abonnement afsluiten, waar je vervolgens maanden aan vast zit. En zo ben je bezig met allerlei extra pakketten. Voor series, voor sport, voor films….

 

Stop daarmee! Neem IPTV van Filmspeler

De oplossing is simpel: IPTV van Filmspeler. De mooiste series, de spannendste sportwedtrijden. Live. Te zien op je eigen laptop of tablet. Overal. Altijd. Waar je maar wilt. En zonder langlopende abonnementen waar je ongemerkt jaren aan vast zit.

 

Wat is IPTV?

Ooit had ieder huis een antenne op het dak. Later kreeg je kabeltelevisie. En daarna kwam tv kijken via de satelliet. En nu is er IPTV. Met IPTV kijk je televisie via internet. Makkelijk en overal. En niet duur.

 

Waarom IPTV?

IPTV bied jou de mogelijkheid om overal via de computer tv te kijken. Dit kan rechtstreeks op je scherm van de pc, laptop of tablet. Of je verbindt je computer aan de televisie en je kunt altijd en overal je favoriete series of sportwedstrijden volgen alsof je thuis voor de buis zit.

 

Met IPTV heb jij geen dure tv provider nodig. De dure abonnementen om tv te kijken, kunnen direct de deur uit. Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding.  

 

HD kwaliteit 

Ben je op zoek naar de beste IPTV in de hoogste kwaliteit? Dat biedt Filmspeler. HD is bij ons ook echt HD. Er zijn vele aanbieders die IPTV aanbieden in HD. Deze worden helaas in SD (standaard definition) aangeboden.

Waarom zou je IPTV bij Filmspeler kopen?

  1. Je kijkt alle zenders, direct via je computer, smartTv, Tablet, smartphone, Android mediaplayer
  2. Je kan overal kijken, thuis, onderweg, op de camping, in het buitenland, wereldwijd
  3. Je bespaart honderden euro’s per jaar bij overstappen. (Zeg je huidige dure tv provider op) 

Voor wie is IPTV van Filmspeler interessant?

  • Voor iedereen die TV wil kijken
  • Voor de sport liefhebber
  • Voor de filmliefhebber
  • Voor iedereen die geld wil besparen 


Voor IPTV adviseren wij de volgende applicaties:

Apple: GSE IPTV

Android: IPTV

Windows / MAC: VLC

XBMC / KODI: Playlist Loader of PVR IPTV Simple Client 

 

Inhoud pakket:

Erotische zenders zijn wegens veiligheid voor uw kinderen standaard uitgezet, Mocht u alsnog erotische content willen kijken zie dan www.filmspeler.nl/xxx 

 

Abonnement

Met een IPTV zit je niet aan een contract vast. Zodra je IPTV abonnement is afgelopen moet je het zelf weer verlengen (als je het wil).
 

Verlengen abonnement

U kunt na einde periode uw account verlengen via: www.filmspeler.nl/iptv, U kunt kiezen uit 3/6/12 maanden. Hoe langer hoe goedkoper

 

Opzegging

Wij kennen geen kleine lettertjes. Je kunt IPTV 14 dagen uitproberen. Mocht je toch je account willen crediteren, dan is dat geen enkel probleem. 

 

LET OP:


Geef nooit je account aan derden. Je account wordt bij misbruik geblokkeerd.

Filmspeler koopt de IPTV zenders in, houd daarom rekening met een levertijd van +- 24 uur na aanschaf van uw iptv account. 

 

Wat Kost IPTV:

Wij hebben 3 verschillende pakketten:

3 maanden, €49
6 maaden €79
12 maanden €119,95

Bij 12 maanden betaal je minder dan 10,- per maand. 

Wat krijg je bij IPTV bij Filmspeler?

Klik hier voor het volledige aanbod.  

BELANGRIJK
Voor IPTV maak je een account aan en dit account kan slechts op één apparaat tegelijk gebruikt worden. Op het moment dat je meer dan 1 apparaat tegelijk gebruikt met je account, wordt je account geblokkeerd. Als je account geblokkeerd is, is er geen enkele manier om dit weer terug te draaien. Bovendien krijg je geen restitutie van de abonnementskosten. Dit is dus je eigen verantwoordelijkheid. 

                                                         Voor een kleine impressie, kijk onderstaand filmpje 

  


NIET OVERTUIGD? BESTEL NU MET AFTERPAY, NIET TEVREDEN? WIJ ANNULEREN UW ORDER BINNEN 14 DAGEN. 
ZO KUNT U KOSTELOOS UITPROBEREN.
        

 

Waarom nu niet per direct besparen?  En maak je Box nu helemaal compleet met Premium TV abonnement. 
Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@