Top

Hoe werkt het?

Hoe werkt de Mediaplayer X9?De mediaplayer X9 is een plug en play systeem die iedereen gemakkelijk kunt aansluiten op elke tv.

In het aanbod van de Mediaplayer X9 zitten meer dan 800.000 films en dagelijks komen daar nieuwe films en series bij. Het werkt als volgt: als klant schaf je eenmalig een mediaplayer aan die je aansluit op je televisie en zo heb je kosteloos toegang tot alle films, series en sportwedstrijden ter wereld. Bovendien kies je zelf niet alleen wat je wilt kijken maar ook wanneer.Via de eigen afstandsbediening kan vervolgens door het menu genavigeerd worden. Zo kan er gekozen voor films, kinderfilms en sport waaronder de binnenlandse en buitenlandse competitie. Overigens zijn alle films ondertiteld. Zoeken op genre, datum of titel kan ook.

 de Mediaplayer X9 onderscheid zich van bijvoorbeeld Netflix door super up-to-date te zijn. “Bovendien hoef je bij ons niet voor een duur tv pakket te kiezen of je ergens op te abonneren.” Daarnaast kent filmspeler upgrades zodat alles optimaal werkt.


Dat alle films en series beschikbaar zijn komt doordat het via de mediaplayer gestreamd wordt, wat in Nederland legaal is. “Zonder overtreding dus van het download verbod”,  Je hebt enkel wifi of een internetkabel nodig. “Plug and play zeggen wij dan.” De techniek is vergelijkbaar met die van videokanaal YouTube en muziekdienst Spotify.

Kom dus maar op met die regen!