Top

Gratis films kijken

Dan ben je bij Filmspeler.nl aan het juiste adres. Je kunt bij ons terecht voor de beste Xbmc mediaplayers. Met filmspelers onze kun je gratis in de hoogste kwaliteit je favoriete films, series en sportwedstrijden kijken.


Gratis films kijken met een mediaplayer van Filmspeler.nl

Onze mediaplayers zijn voorzien van XBMC en volledig geïnstalleerd en simpel aan te sluiten. Binnen enkele minuten kun je genieten van alle mogelijkheden die het mediacenter biedt. Standaard ontvangt u 2 jaar garantie op onze producten, maar ook na 2 jaar zullen wij u direct ondersteunen bij eventuele problemen met de XBMC media player. Waarom langer wachten als je nu direct een XBMC media player kunt kopen bij Filmspeler online? De voordelen van een XBMC media player:

  • Plug & Play
  • Eenmalige aanschaf
  • Gratis films kijken
  • Gratis je favoriete films, series en sportwedstrijden
  • Uitstekende service en 2 jaar garantie
  • De nr. 1 op het gebied van XBMC kodi programmeren en installeren

Met een media player van Filmspeler.nl haal je het ultieme mediacenter in huis. Compatible met elk videoformaat, gratis automatische updates, airplay en te bedienen met je smartphone of tablet.


Direct gratis films kijken?

Ben je overtuigd? Bestel dan direct één van onze media players. Vandaag besteld is morgen in huis en bij een aanschafwaarde vanaf €100,- betaal je geen verzendkosten. Voor vragen en informatie kun je bellen met 036 8419467 of via het contactformulier.


unieke code
Nieuw

unieke code

€ 19,95
X9 software
Nieuw 60% Korting

X9 software

€ 99,95 € 39,95