Top

Filmrecensie The Martian

Filmrecensie: The Martian

Een nieuwe Hollywood sensatie is geboren: The Martian. Een film over ruimtereizen, een geïsoleerd leven en vindingrijkheid van de mens. De filmdirector van deze film is Riley Scott, maker van veel avontuurlijke sciencefiction films. De hoofdrolspeler van The Martian is Matt Damon, een lastige hoofdrol aangezien hij het overgrote gedeelte van de film alleen en geïsoleerd is. Wij hebben deze film bekeken met de Mediaplayer X9 van filmspeler.nl, hiermee heb je gemakkelijk en snel alle nieuwe films op een rijtje.

Verhaal van The Martian

Matt Damon, genaamd Mark Watney in de film, gaat op een missie naar Mars met zijn team van onderzoekers. Tijdens deze reis komen zij terecht in een gigantische storm. Dat zorgt ervoor dat zij zich snel moeten redden voordat het te laat is. 

De groep onderzoekers komt in de intensieve storm terecht en al het werk wordt stilgezet zodat iedereen veilig bij de HUD kan komen. De HUD is een kleine raket die het team naar het grote schip brengt. Onderweg naar de HUD wordt Mark Watney geraakt door een stuk vliegend puin. Het team haast zich naar de HUD, terwijl Mark Watney op de grond ligt. Het team denkt dat Mark Watney na het ongeluk is gestorven, maar niets is minder waar.




Geïsoleerd en alleen op Mars

Mark Watney brengt bijna de volledige film alleen en geïsoleerd door op Mars. Dus hij moet kiezen tussen: opgeven of vechten voor zijn leven om uiteindelijk weer terug naar huis te keren. Mark Watney geeft de hoop niet op en vecht voor zijn leven op Mars met al zijn kracht.

Tijdens het verblijf op Mars houdt Mark Watney een dagboek bij. Dit dagboek zorgt ervoor dat hij kan praten met iemand anders dan zichzelf en dus niet doordraait. Hij gaat door het schrijven over zijn leven op Mars de isolatie en eenzaamheid tegen. Dit maakt de film intensiever en mooier. Ook geeft het de kijker meer houvast in de chronologie.

Ook zo enthousiast?

Wij zijn erg enthousiast na het kijken van The Martian. De combinatie van het avontuur, de wilskracht om door te gaan en af en toe een humoristische kant is heel mooi verfilmd en geacteerd. Wat vind jij van The Martian? Wij zijn erg benieuwd, dus laat je reactie hieronder achter. En ontdek nog meer nieuwe films en series bij filmspeler.nl.


unieke code
Nieuw

unieke code

€ 19,95
X9 software
Nieuw 60% Korting

X9 software

€ 99,95 € 39,95