Top

Android

De Filmspeler Mediaplayer X9

Met een Mediaplayer X9 Mediabox maakt je tv tot 1 grote mediaverzameling. Er zijn al vele smart tv’s op de markt maar met deze Android TV Box versla je ze allemaal. Sluit de  Mediaplayer X9 Mediabox eenvoudig aan op je tv. De Box is voorzien van een HDMI aansluiting waarmee je hem aan de TV koppelt. Het beste beeld en geluid zijn door de HDMI aansluiting HD gegarandeerd Een prachtig kant en klaar product met de nieuwste technieken aan boord op het gebied van beeld en geluid. De  Mediabox kan High Definition beeld weergeven met een resolutie van 1920 x 1080. Dit is Full HD 1080P wat hij op zijn gemak haalt. Film beleven in de hoogste kwaliteit is dus geen probleem.


Android

Met deze Mediaplayer X9 kun je vanuit je luie stoel een compleet Mediacenter bedienen. Deze mini pc kan alles, de Mediaplayer X9 kan meer als je Android Smartfoon. Internetten, Facebooken, Twitteren, videogesprekken, Uitzending Gemist kijken, Youtube kijken, mailen, het laatste nieuws kijken, gamen , films en series streamen van het internet. Dit is allemaal voor de Android TV Box geen probleem, hij kan het allemaal. Met je Android-account synchroniseer je in twee tellen je TV met je smartfoon. Apps, mail en contacten worden 1-op-1 overgezet op de Mediaplayer X9 Mediabox.


Google playstore

Je kunt net als een Android telefoon (smartfoon) in de Google Play omgeving diverse apps downloaden. Veel apps en spellen zijn gratis.. Je kunt vaak van deze apps op games een betaalde reclame vrije variant downloaden.

In de Google Play store zitten nu ongeveer 700.000 apps en elke dag komen er weer een hele hoop bij.