Top

800.000 films kijken

Filmspeler.nl: 800.000 gratis films en meer

 

Gratis films, series, sportkanalen of uitzending gemist kijken? Dat kan nu met Mediaplayer X9 van Filmspeler.nl. De X9 zit vol snelle en stabiele software die ervoor zorgen dat je kunt kijken wat je wilt en wanneer je wilt. Met superduidelijk beeld en Nederlandse ondertiteling!

 

Met de X9 van Filmspeler.nl maak je van een gewone (platte) televisie binnen een paar minuten een volwaardige smart TV waarop programma’s en films van over de hele wereld gekeken kunnen worden. Het is simpel plug&play systeem: het hele systeem werkt door een stekkertje in de tv te steken. Niet gek dus dat de NOS, De Telegraaf, AT5 en RTL4 aandacht gaven aan de X9. En ook niet onbelangrijk: er zijn geen abonnementskosten. Je koopt de Filmspeler en dan ben je klaar. Meer dan de aanschafprijs hoef je niet te betalen. 

 

De oprichter van Filmspeler.nl, Jack Wullems (1985), zet al sinds zijn kindertijd computers in en uit elkaar. “Het waren toen nog van die grote kasten van IBM met enorme floppy’s. Iedereen bracht zijn kapotte computers bij mij.” Na zijn ICT-opleiding ging hij bij de klantenservice werken van UPC. Geduldig legde hij keer op keer uit wat mensen moesten doen voor een betere tv-ontvangst. Als hobby knutselde hij in die tijd ook aan een zelfgebouwde mediaplayer. Na twee jaar experimenteren en verfijnen had hij een nieuw product ontwikkeld. In 2013 richtte hij daarom een eigen bedrijf op: Filmspeler.nl met als enige product: de Mediaplayer X9. En die X9 verspreidt zich nu als een olievlek over Nederland. Dat is ook niet verwonderlijk. Je hoeft niet te kiezen voor een duur tv-pakket er zijn geen verborgen kosten en Filmspeler.nl levert gratis updates, zodat de apparatuur altijd optimaal blijft werken. Elke dag wordt bovendien het aanbod aangevuld met nieuwe films en series.

 

Met de mediaplayer X9 kun je ook nog eens eigen muziek, films en foto's op de televisie afspelen. Staat het op een sd-kaart of usb-stick dan is het zo gepiept. En als de  televisie op het internet is aangesloten, zie je alle internetsites op je televisiescherm verschijnen. Dus ook films, series en sportwedstrijden, zelfs live tv, kun je zo lekker onderuit in op je eigen bank kijken.

 

De prijs van een Mediaplayer X9 € 179

De X9 kan zowel draadloos of door middel van een internetkabel worden aangesloten op internet.

Nieuwe producten